0
clear
  • BESTonZON 4шт Кухненски Кука-Часова Метални s-Образни Куки с висока товароносимост, с монтиран на стената Кука Кука За Съхранение на хавлиените Кърпи, с монтиран на стен?
  • -20%
  • -20%
BESTonZON 4шт Кухненски Кука-Часова Метални s-Образни Куки с висока товароносимост, с монтиран на стената Кука Кука За Съхранение на хавлиените Кърпи, с монтиран на стен?

BESTonZON 4шт Кухненски Кука-Часова Метални s-Образни Куки с висока товароносимост, с монтиран на стената Кука Кука За Съхранение на хавлиените Кърпи, с монтиран на стената Кука Метален Стенен монтаж Кука Бяло Метално

BGN 0.67

Налично
Налично

практична кука Тази кука е с монтиран на стената на една кука, изработен от висококачествени материали, траен и практичен за употреба - Куката е с компактни размери, без да заема твърде много място на вашата стена или врата куки за пиджаков.Монтиране на куката за съхранение : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.Монтиране на куката : Гладка повърхност без чеп, не боли и не поцарапает ръце, сигурно и лесно за използване. кухненски монтиране на куката се различава прост дизайн, който може да се използва не само като монтиране на куката, но и като декорация на дома.55 X0 ретро държач за ключове. - Инсталацията е проста и бързо, просто трябва да се залепва за гладка повърхност шпатула закачалки. Монтиране на куката : Той е лесен за използване, многофункциональен, е трайна и практични и се отличава с висока носеща способност. -Благодарение на фината работа, я не е лесно да се носят и се скъса, много практичен и лесен за използване, закачалка за тенджери и тигани.Вратата кука за баня : ❤️【ТВОРЧЕСКИ НАУЧЕН】: Изключително креативен дизайн прави тази закачалка за дрехи монтиране на стена идеален декоративен елемент на всяко място на вашия дом.Научна форма може ефективно да се предотврати разкъсване или подхлъзване вашите гоблени с стенни закачалки за дрехи.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Залепете и силно натиснете го в продължение на 15 секунди, може да се използва в рамките на половин час за

Спестяване на пространство : Това е монтиране на стена се различава ниско тегло и иновативен дизайн, иде

Здрава закачалка е направена от ратанЛесно се деформира, няма и следа, това е много практичен багажник.И

Благодаря, че посети магазина ни на, добре дошли в следващия път Ние сме убедени в това, че в интерес на н�

Широко се използва в кухнята, в хола, спалните, баните, гараж, шкафове и тВсички те имат покритие, издръж�

Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване94 инч #B 75*57*30 мм / 2.18 Цвят

Please wait...