0
clear
  • DOITOOL 12 Бр. Куки за съхранение с Рози, Куки за Закрепване на Стена, Метални Куки, Златни Стенни Куки, Куки за закачалки за дрехи, Дръжки за Кърпи за ръце, Куки за Кърпи з?
  • -20%
  • -20%
DOITOOL 12 Бр. Куки за съхранение с Рози, Куки за Закрепване на Стена, Метални Куки, Златни Стенни Куки, Куки за закачалки за дрехи, Дръжки за Кърпи за ръце, Куки за Кърпи з?

DOITOOL 12 Бр. Куки за съхранение с Рози, Куки за Закрепване на Стена, Метални Куки, Златни Стенни Куки, Куки за закачалки за дрехи, Дръжки за Кърпи за ръце, Куки за Кърпи за ръце, Стенни Закачалка за палто, Стенни

BGN 3.33

Налично
Налично

Лесни за използване и удобни за инсталиране на Стенни куки за окачване - Задаване на куката в коридорите, коридори, градини, шкафове, кухни, перални помещения / спомагателни помещения, гаражи, офиси и по-удобни закачалки за шапки.Стенен единични куки : удобно назначени дрехи, палта, шапки, ключове, портфейли, чанти и раници.Стенен куки с цветя рози : ????【Модерни куки за кърпи 】 : Удобно назначени дрехи, палта, шапки, ключове, портфейли, чанти и раници. куки за антре Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Закачалка за дрехи на монтиране на куката може лесно да се инсталира с помощта на приложените винтове.Лесен за използване и монтаж.Изработен от висококачествен полимер материал, издръжлив.Информация за стоки, Детски куки за кърпи Ако търсите професионален стенен монтаж кука, тогава тук.Закачалка за дрехи : идеален за бани, гардероби, кухни и гаражи за закачане на различни предмети, като колиета, чаши за кафе, чаши за вино, палта, колани, чанти, бижута, кошници, кухненска посуда, ключове и др.Декоративни стенни куки : за окачване на палта, чанти, кърпи, шапки, шалове, чадъри, ключодържатели, чаши и празнични украси. - Не само уникално украшение за всяка стая, но може да бъде и в спални, бани, коридори и помещения с метални висящи куки.Метални висящи куки : ????【СТЕННИ единични куки 】 : Уникален дизайн във формата на листа, прави кука е не само декоративен елемент, но и идеален аксесоар.Закачалка за дрехи : идеален за бани, гардероби, кухни и гаражи за закачане на различни предмети, като колиета, чаши за кафе, чаши за вино, палта, колани, чанти, бижута, кошници, кухненска посуда, ключове и др.Пратката включва 12 х стенни куки Характеристики -Размер : 11,00 X6,20 X3,00 см/4,32 X2,44 X1 Кухненски висящи на куки.Стенен куки с цветя рози : ????【Модерни куки за кърпи 】 : Удобно назначени дрехи, палта, шапки, ключове, портфейли, чанти и раници.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

нМоже да се използва за окачване на шапки, престилки, палта, кърпи, вилици, чадъри за ключове и т.Подходящ

Другите два 3метрови защитни слоя лепило за декоративни стената крючками3Стенни закачалки за дрехи с ку

【BON MATÉRIAU】 Fabriqué en bois naturel, cette étagère murale suspendue est solide et écologique * Параметри на продукта : Име : Кука за дрехи Ма�

Благодаря, че посети магазина ни на, добре дошли в следващия път Ние сме убедени в това, че в интерес на н�

Уникална музикална нота и дизайн с пет куки, продуктът отговаря на двойно изисквания за съхранение и ук

на Помещение включва : 1 * декоративна кука Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се

Please wait...