0
clear
  • Джоб за кола за ремарке ESUDNT, Скоби 2x4 за дърво, плоски легла и камиони, Матирано противоскользящее покритие (Черен, 4 опаковка, В комплект крепежни болтове и гайки)
  • -20%
  • -20%
Джоб за кола за ремарке ESUDNT, Скоби 2x4 за дърво, плоски легла и камиони, Матирано противоскользящее покритие (Черен, 4 опаковка, В комплект крепежни болтове и гайки)

Джоб за кола за ремарке ESUDNT, Скоби 2x4 за дърво, плоски легла и камиони, Матирано противоскользящее покритие (Черен, 4 опаковка, В комплект крепежни болтове и гайки)

BGN 0.67

Налично
Налично

?【Подобряване на противоскользящее покритие】 Повърхност джоба прицепного кола е боядисана метод матово покритие, което го прави по-устойчив на надраскване джоб за кола за ремарке с общо предназначение, + 8 опаковки, болтове, гайки и шайби.Дървото не е толкова лесно да се плъзга.Оцинкованное покритие, не е лесно поддающееся корозия.Не е нужно да се сменят често джоб за кола с ремарке.Служебен ремарке.?【Добре направен и здрав】 е Изработен от неръждаема тежка рамка от стомана, 14-калибър, по-дебел и по-издръжлив. ?【включени в комплекта болтове и гайки】 Идват с подходящи висококачествени болтове и гайки, за да пести от ценното си време. ?【Дизайн със заоблени ъгли】 Предпазва ръцете и повърхността на ремаркето. ?【 Осъществяване】 4 бр.Евтини желязо, бързо се напуква.Плоска Дървена ограда.Подходящ за различни тежки условия.Заоблени ъгли, за да се предотврати порязване. Ръжда в рамките на месец.Които разхлабване на болтове и гайки.Вратата на бараката.Подходящ за различни тежки условия.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

В комплекта са включени 50 пръстени за удължаване на косатаХарактеристики Цвят : случаен цвят; Материал

Вид напомняне : 1 Моля, имайте предвид разликите в 13 см от измервания ръчно.Подходящ за всички прическам.�

Брилянтен, който демонстрира великолепен блясък。Това е добър избор за вашата дневна пътуване до работ�

Please wait...