0
clear
  • Западна Планина Фентъзи Дракон Стикер За Стена, Арт Декор на 3D Разби Магическа Стикер Стенопис Детска Стая Подарък На Поръчка BL99 (70 W x 40)
  • -20%
  • -20%
Западна Планина Фентъзи Дракон Стикер За Стена, Арт Декор на 3D Разби Магическа Стикер Стенопис Детска Стая Подарък На Поръчка BL99 (70 W x 40)

Западна Планина Фентъзи Дракон Стикер За Стена, Арт Декор на 3D Разби Магическа Стикер Стенопис Детска Стая Подарък На Поръчка BL99 (70 W x 40)

BGN 31.98

Налично
Налично

- НЕТОКСИЧЕН : Нашите мастила и плочата са изработени от висококачествен материал, който экологичен за нашата Планета и не е токсичен и имаме десетки хиляди доволни клиенти. - РЕАЛИСТИЧЕН ВЪНШЕН вид : Прилага най-добрите на пазара с мастило на водна основа за осигуряване на по-реалистичен външен вид, който вие търсите.- ВИСОКО качество : Нашите художествени стикери за стена с изображение на дракон, изработени от висококачествен винил, специално направен за интериорен дизайн. · 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на ПАРИТЕ : ние сме сигурни, че няма да намерите по-добри оферти за продукт, който ние предлагаме, където и да било другаде.Ние наистина обичаме това, което правим.Защо да изберете стикери за стена Mountain West? • Нашите стикери за стени, произведени с използване на висококачествен винил и най-добрите към днешна дата, екологично чисти бои, представени на пазара. - ВИСОКО качество : Нашите художествени стикери за стена с изображение на дракон, изработени от висококачествен винил, специално направен за интериорен дизайн. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : за разлика от по-евтини сменяеми стикери за стена.Не е евтин материал, като Много Други. - ЛЕСНА УПОТРЕБА : за разлика от по-евтини сменяеми стикери за стена.Нашите стикери за стени лесно може да се прилага и стреля по желание. • Ние работим с 2010 г. • Надеждно опаковани и изпратени за защита от повреди.В комбинация с нашата дълга история на производство на качествени продукти и отлична стойност стикери за стена West Mountain™ е перфектният избор!.Просто почистете и залепете.Нашите стикери за стени лесно може да се прилага и стреля по желание. • С нашата 100% гаранция за връщане на парите ви поръчка наистина е лишено от рискове.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

и имаме десетки хиляди доволни клиенти ЛЕСНА УПОТРЕБА : за разлика от поевтини сменяеми стикери за стен

Свалям стикер от основите и поставете я върху чиста повърхностРазмер : 16 x 24 инча.Материал : Това е благор

Графика и още един продуктЗАБАВЛЕНИЕ за ДЕЦА И възрастни : Подходящи за гладки повърхности, този етикет

С гордост произведено в САЩИдеална стикер залепен на всяка равна повърхност, идеален за прозорците на к

Може да се монтира ДиректноМоля, уверете се, че годината на производство на вашата кола съвпада с посоче

Please wait...