0
clear
  • Магнитно безжично зарядно за iPhone: Преносими зарядно устройство CYFIBYNO 3 в 1, безжично зарядно устройство за пътуване iPhone съвместим с Magsafe за iPhone, Samsung, AirPods 3/2 / Pro, Apple iWatch.
  • -20%
  • -20%
Магнитно безжично зарядно за iPhone: Преносими зарядно устройство CYFIBYNO 3 в 1, безжично зарядно устройство за пътуване iPhone съвместим с Magsafe за iPhone, Samsung, AirPods 3/2 / Pro, Apple iWatch.

Магнитно безжично зарядно за iPhone: Преносими зарядно устройство CYFIBYNO 3 в 1, безжично зарядно устройство за пътуване iPhone съвместим с Magsafe за iPhone, Samsung, AirPods 3/2 / Pro, Apple iWatch.

BGN 2.67

Налично
Налично

0 ?【Че ще получите】 комплектът включва безжично зарядно устройство, адаптер, с един кабел за презареждане и ръководство за потребителя. ? 【Безопасна бързо зареждане на】 Нашето безжично зарядно устройство сертифициран от FCC, в продукта прилага интелигентна технология за защита, която осигурява сигурна и бърза зареждане на вашите устройства.Можете да лесно да се сгъва безжично зарядно устройство за избягване на сблъсък или драскотини по време на пътуване.И безжично зарядно устройство с функции за откриване на чужди тела, защита от късо съединение, контрол на температурата и на много други, така че можете да се наслаждавате на безжична зареждане с пълно спокойствие.i Watch : 1/2/3/4/5/6/SE/7/8/ Ултра. , когато телефонът е напълно зареден, той автоматично превключва на режим "изсипват", за да се предотврати перезаряд през нощта.Не е необходимо изключване на седалките за зареждане, можете да се зарежда с увереност! (❗❗❗ Топлина моля, обърнете внимание : това безжично зарядно устройство-получател не е съвместимо с Samsung Watch).Samsung : Samsung Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra 5 G / S20 / S20 + / S20 Ultra / Note 10 / Note 10 + / S10e / S10 / S10 + / S9 / S9+.Неговата универсалност е подходящ също и за даването като подарък.Air Pods : 2/3 /Pro.Ние имаме строг контрол преди продажбата, просто не се колебайте да го има. ?【Силно магнитно усвояването на】 Усъвършенстване на антената може да помогне за подобряване на ефективността на зареждане на 40%.? 【Безжично зарядно устройство 3 в 1】 безжично зарядно устройство 3 в 1 комбинира три модула за зареждане на мобилни телефони, Air Pods и i Watche с максимална мощност 15 W за зареждане на мобилен телефон, 3 W за зареждане на Airpods и 2 Вата за зареждане на i Watch, което може да зарежда три устройства едновременно, удобно и ефективно, е решаването на проблема с зареждането на няколко устройства.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Uобразен дизайн на широка врата, квСлед затваряне на капака може да е здраво поглъщат, за да се предотвра

Вижте още бронз принадлежности за баня Newport Collection, настъргани с масло, като двойна кука за дреха, пръстен

Предпазва дрехите от изгаряния и блясък, здрав материал, от полиестер, може да се перегладене подложка, �

Пакети за хидратация серия RAW се предлагат следните размери, където литри показват общото пространство

Канализационната помещение Wohler VIS 350 с издръжлив корпус, възможност за завъртане и наклон на идеално мяс

005434370005 Подмяна на филтърен елемент JOY Ние гарантираме продукти с найвисоко качествоНашите сменяеми фил

01 Тип информация : общ Брой на каналите на чип : 4 Максимална скорост на трансфер на данни : 1 Mbit / s, Максима�

Прът може да се мести нагоре и надолу по притежателя си, с тегло на таблета или смартфона в център или см�

Съпротивление на изолацията : 500 vdc 100 MΩ Мин Лице за контакт съпротивление : 20 Mω Макс.Выдерживающее напре

Средно 90% от твърд диск за DX S3 600 GB 2,5 "SAS 64 MB, 10 000 об / мин За вътрешен твърд диск, За сървърен твърд диск За CA0

Please wait...