0
clear
  • NFEGSIYA Скоби за плажни хавлии, Ветровка, Висящи Пластмасови куки за пердета, клечки за дрехи, Ветрозащитный Титуляр за плажни хавлии, Подвижна Закачалка за дрехи, При?
  • -20%
  • -20%
NFEGSIYA Скоби за плажни хавлии, Ветровка, Висящи Пластмасови куки за пердета, клечки за дрехи, Ветрозащитный Титуляр за плажни хавлии, Подвижна Закачалка за дрехи, При?

NFEGSIYA Скоби за плажни хавлии, Ветровка, Висящи Пластмасови куки за пердета, клечки за дрехи, Ветрозащитный Титуляр за плажни хавлии, Подвижна Закачалка за дрехи, Принадлежности за съхранение (Цвят: 5 бр. черен)

BGN 0.67

Налично
Налично

Тези скоби са идеални за закачане на предмети, за да изсъхне на всяко място, в пералните, в задния двор, в банята, в кухнята и в офиса и тТези скоби са идеални за закачане на предмети, за да изсъхне на всяко място, в пералните, в задния двор, в банята, в кухнята и в офиса и т. ¡Грасиас!El paquete incluye : 5 Uds. предотвратява сдувание дрехи силен вятър.НФЕГСИЯ, те не са чувствителни към слънцето и не изчезват.Не само идеален за закрепване на плажа кърпи за шезлонгу, но и за плътно закрепване на дрехи, кърпи, стеганого одеяла на простири, за да не ги отклонил от вятър във ветровит ден.Не само идеален за закрепване на плажа кърпи за шезлонгу, но и за плътно закрепване на дрехи, кърпи, стеганого одеяла на простири, за да не ги отклонил от вятър във ветровит ден.Вие можете с помощта на щипки да задържа панталони, гамаши, поли, яке силен вятър.Вие можете с помощта на щипки да задържа панталони, гамаши, поли, яке силен вятър. предотвратява сдувание дрехи силен вятър. Permita un error de 0-3cm debido a la medición manual.Усилие на затягане за задържане на одеяла, тежки мокри дрехи, дънки и т. Здрава метална двойна кръгла конструкция осигурява силен усилие на затягане, му е трудно да се трансформира. Характеристики : Цвят : черно /бланкоМатериал : Пластикотаманьо : como se muestra en la figura Aviso2. Освен това, те не са чувствителни към слънцето и не изчезват.x Clip de ганчо de plástico.Por favor, asegúrese de que no le вноса antes de pujar.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Name : Стенни поставка за капака на тигана● Това може да ви помогне да спестите повече място за съхранение

* Мекота разумни, да носят много удобно, компресия дреха формоване, здрав и издръжлив, годни за носене ка�

малък диапазон на измервателни уреди за изпитване на усилие везни за бункер, везни за вдигане на куката,

Многофункционална Може да се използва като пътуване портфейл, косметичкаЛесен за носене Лек органайз�

Те ще направят вашите снимки са живи и фантазийнымиТова изглежда като много звезди, вспыхивающих, когат

Отличен дизайн : Тези боксерки са оборудвани с еластичен колан за допълнителна гъвкавостКак да се измие

Please wait...