0
clear
  • Средства за обучение За изграждане на умения! Комплект за практикуване на по изготвянето на букви и цифри, 200 теми, Възраст 5+, Сметка, Азбука, Умения сметки, за да про?
  • -20%
  • -20%
Средства за обучение За изграждане на умения! Комплект за практикуване на по изготвянето на букви и цифри, 200 теми, Възраст 5+, Сметка, Азбука, Умения сметки, за да про?

Средства за обучение За изграждане на умения! Комплект за практикуване на по изготвянето на букви и цифри, 200 теми, Възраст 5+, Сметка, Азбука, Умения сметки, за да проверите за учители, Учебни пособия, Букви и цифри

BGN 0.33

Налично
Налично

Умения, необходими за обучение в класната стая : помогнете на учениците да овладеят първите умения за писане и сметки, необходими им за успех в училище, с помощта на тези консумативи за занимания!Сметка, началните звуци и много повече : чрез комбиниране на забавни практически занимания и образователни игри на закрито тези ресурси за учителите помагат на учениците да овладеят необходимите умения - от разпознаване на букви и цифри до проследяване на сметки и на още много други места!.Дайте обучение в подарък : дали купувате играчки за празници, рождени дни или просто така, играчки от Learning Resources ще ви помогнат да откриете нови забавления при всяко получаване на подарък!.Възраст и етапи : Специално проектирана за най-малките, създателите на умения!Готин, определени за създаване на букви и цифри ще помогне на учениците на възраст от 5 години да придобият необходимите умения в детската градина!.В комплекта са включени многократна употреба съхранение : на Създателите умения!Комплект за практикуване на по изготвянето на букви и цифри идва със собствен многократна употреба просторен кофа за съхранение, за да поддържа реда в класната стая!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаФенерче лесно да с

✅ Резервни части, специално проектирани в сравнение с оригинални материали, предоставени от производи�

Изображението се нанася върху горната повърхност и могат да се почистват с мек препарат за почистванеП�

Плочки Silhouette Art Blue в стил "Лястовици в полет" е отличен за задната част на плота или като акцентТази строи

Нашите фарове подобряват външния вид на вашия автомобил, което му придава ясен стил и краен радиус на де

художествени обектив 85 mm f / 1Създаване на шедьоври на импресионизма с меко покритие при ярка отвор дирек

Капсули надеждно опаковани и са разделени на слоеве пяна в здрава кутияРазмер : 1 унция American Silver Орли (ASE).

С гордост произведено в САЩОфициално лицензиран продукт.Алуминиев знак "носталгия", предназначени само

Please wait...