0
clear
  • NUOBESTY 2 Чанти за Инструменти за Математическо Пръстен Първично Математически машини, Инструменти Верижни Съединителните Пръстени, за да проверите За студенти Сорт?
  • -20%
  • -20%
NUOBESTY 2 Чанти за Инструменти за Математическо Пръстен Първично Математически машини, Инструменти Верижни Съединителните Пръстени, за да проверите За студенти Сорт?

NUOBESTY 2 Чанти за Инструменти за Математическо Пръстен Първично Математически машини, Инструменти Верижни Съединителните Пръстени, за да проверите За студенти Сортиране Учител по Естествена история Играчка За Обучение

BGN 3.33

Налично
Налично

съединителните пръстени (21 брПЛАСТМАСОВА ЗАЩИТНА БАРЬЕРНАЯ ВЕРИГА - дебел материал, устойчивост на износване и дълготрайност.ПЛАСТМАСОВА ЗАЩИТНА БАРЬЕРНАЯ ВЕРИГА - дебел материал, устойчивост на износване и дълготрайност. -Лека и преносима, удобна за переноске и съхранение на играчка за обучение по математика.Математическо обзавеждане Също ще се превърне в добър подарък за деца.ПРЪСТЕН за изучаване на математика - леко и преносимо, лесно за пренасяне и съхранение. -Материал : пластмаса учебни инструменти -Цвят : както е показано на фигура цветно сортиране на пръстен -от материали От най-високо качество, тя ще ви дълги години като учебни помагала по математика. пръстен за сортиране по цвят Това е експериментална образователна играчка за клас.Обучение свързващо пръстен е Предназначена за развитие на умения и писателят на разума. за един пакет) Характеристики -Размер : 5,00 X2,50 X0,50 см/1,97 X0,98 X0 слот пръстени за части от поредицата.Пръстен за свързване към обучението по математика, които искате да закупите набор от творчески образователни инструменти за подкрепа на вашите деца могат да прекарат истински експерименти?Нашият продукт може да бъде най-добрия избор. -Отлично образование и обучение инструмент за групови занимания с учениците.ОБУЧИТЕЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА СТУДЕНТСКА ГРУПА е Изработена от материали за използване. -Изящна изработка изработка и фини детайли го правят лесен за използване играчка за студенти.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Вече повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на художествената печат gicléeИзобра

Почистете с помощта на мек почистващ препаратРазмери (в инчове) : 6 x 6 W x 1 / 4 D.Симпатична бяла плочки с кол�

Моля, имайте в предвид, че много фенове имат еднакъв номер на детайли, така че определено трябва да се из�

Пакети за хидратация серия RAW се предлагат следните размери, където литри показват общото пространство

Прът може да се мести нагоре и надолу по притежателя си, с тегло на таблета или смартфона в център или см�

5*11 Течнокристален екран помага съответстват на броя монети помалко, тъй като те попадат в слота.Моля, из

също така е подходящ за детски / студентски канцеларски материали, такива като писалка, молив, маркер, г

Please wait...