0
clear
  • Овлажнители на въздуха за голяма стая Овлажнител на въздуха за цялата къща 2000 кв. фута Honovos 17Л/4,5 Литра Ултразвук Студената Мъгла на Голяма Овлажнител за въздух с уд?
  • -20%
  • -20%
Овлажнители на въздуха за голяма стая Овлажнител на въздуха за цялата къща 2000 кв. фута Honovos 17Л/4,5 Литра Ултразвук Студената Мъгла на Голяма Овлажнител за въздух с уд?

Овлажнители на въздуха за голяма стая Овлажнител на въздуха за цялата къща 2000 кв. фута Honovos 17Л/4,5 Литра Ултразвук Студената Мъгла на Голяма Овлажнител за въздух с удлинительной с шнорхел, кула Овлажнители Овлажнител

BGN 99.19

Налично
Налично

Просто съберете тръба за свързване с други тръби или протегнете си там, където искатеОвлажнител на въздух има своя собствена функция на паметта.Дизайн кула също добре се вписва в съвременния интериор!СЪВЕТИ : Чешмяната вода - това е добре, но се препоръчва да се пие чиста вода, за да се избегне образуването на котлен камък и филм за вашето здраве.Трябва да се поставят в тава за етерично масло.Овлажнител на въздух за спалня с 360-градусова дюза : максимална производителност от 800 мл / ч.Водата се пръска на здрав частици, водна мъгла се разсейва в въздуха чрез устройство за движение на въздуха.Когато в увлажнителе няма достатъчно вода, червени капчици вода, които ще мига и звуков сигнал.Преносим овлажнител на въздуха на 4 колела : 16-часов таймер за 24 часа, за изпълнение на всяко за връщане или техническа помощ.Това може да помогне за облекчаване на сухота на кожата и гърлото поради сухота.Когато влажността достигне зададената от вас стойност, овлажнител спре пръскането.В случай на възникване на някакви проблеми с овлажнители, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Вградената тава за масло Essentail.ПРОСТО НАТИСНЕТЕ надолу Върху ТАВА ЗА МАСЛО ОТ ОБРАТНАТА СТРАНА; ДОБАВЕТЕ 2 КАПКИ НЕРАЗРЕДЕН МАСЛО. Значение на влажността на въздуха, показвана на екрана, е настоящата стойност на влажността в дома на закрито.Моля, бъдете търпеливи!.Дайте помпа да работят за 10-15 секунди, или така, за да отидете в нормално състояние.Всички аксесоари овлажнител са в долния резервоар за вода, моля, проверете внимателно. Забележка : Разумна влажност на въздуха за един човек е 40-60%, растения 55-70% и домашни любимци 40-50%. При добавяне на вода, тя не трябва да бъде горе, за да увеличите нивото на водата. Моля, отстранете защитната пяна с водна помпа в резервоара за вода преди употреба и след това напълнете го с вода.Този голям стаен овлажнител на въздуха ще ви помогне да спите по-добре.Той може да добави влага във въздуха, за повишаване на нивото на влажност на въздуха, което е лесен начин за незабавно подобряване на качеството на въздуха в помещението за по-удобна живот.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

5Дръжките на шкафовете изглеждат готино и стилно, благодарение на дизайна под формата на кристална гъба

също така е подходящ за детски / студентски канцеларски материали, такива като писалка, молив, маркер, г

Спецификация : Материал : Хромванадиевая стомана (CRV6150) Дължина удължител быстроразъемного шест двустра

Генератор с термична компенсация 1 ppm (TCXO) Особености : Това устройство RTL СПТ има редица подобрения в сра�

храповик с 72 зъби, като по този начин работи със стъпка 5 градусаХраповик с въртящи се на 360 градуса фикси

Тази строителна плочки търговско качество е с гланцово покритиеПочистете с мек почистващ препарат.Изо�

Надявам се, че разбиратеКомплектът включва : чисто нов работния вентилатор за охлаждане на процесора и �

Видеокабель SDI с двойно екраниран черно Произведен от компанията Comprehensive Дължина : 10 метра.Технология

Този прозрачен контейнер много лесно почистване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се с

Please wait...