0
clear
  • Подпрыгните Персонализирани Детско Одеало с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Уважаеми Одеяло с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Бебешки неща, с бегемотом, Детско Одеал?
  • -20%
  • -20%
Подпрыгните Персонализирани Детско Одеало с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Уважаеми Одеяло с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Бебешки неща, с бегемотом, Детско Одеал?

Подпрыгните Персонализирани Детско Одеало с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Уважаеми Одеяло с Бегемотом, Одеало с Бегемотом, Бебешки неща, с бегемотом, Детско Одеало за Сафари, Детско Одеало с животни от Джунглата, на

BGN 0.67

Налично
Налично

【СЪЗДАВАНЕ】 Натиснете "Персонализиране сега" и да започнете да създавате индивидуално одеало за едно малко момиченце 【Чудесен подарък】 Смислен подарък в чест на специални събития и безценни моменти, като празник на първия месец от живота на детето, рожден Ден, детски душ, нов дом, детски снимки, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа и т. 【Чудесен подарък】 Смислен подарък в чест на специални събития и безценни моменти, като празник на първия месец от живота на детето, рожден Ден, детски душ, нов дом, детски снимки, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа и т. 【МАТЕРИАЛ】 Всяко наше индивидуалното детско одеало за момичета и момчета, изработени от мека, топла и дишаща плюшени руното тъкан.Пълноцветен печат по цялата повърхност; Печат от край до край от едната страна. 【РАЗМЕРИ】 Размерите на този меки детски одеала са около VPS : 30х40, VPM : 50x60, VPL : 60x80. индивидуално уникално одеало ще бъде идеалното допълнение към детската стая, бебешко легло, спалня, стая в общежитие, хол, детска, спалня или фон за детски снимки!.Сигурна грижа за кожата на вашето бебе.Машинно пране отделно в студена вода; Сушене в перална машина на слаб огън. 【МАТЕРИАЛ】 Всяко наше индивидуалното детско одеало за момичета и момчета, изработени от мека, топла и дишаща плюшени руното тъкан.Не гладьте и не отжимайте с висока температура; да не се излага се дават на химическо чистене. индивидуално уникално одеало ще бъде идеалното допълнение към детската стая, бебешко легло, спалня, стая в общежитие, хол, детска, спалня или фон за детски снимки!. Идеален подарък за специални поводи : Идеалното допълнение към детската стая, бебешко легло, спалня, стая в общежитие, хол, детска, спалня или фон за детски снимки!.Не гладьте и не отжимайте с висока температура; да не се излага се дават на химическо чистене. 【РАЗМЕРИ】 Размерите на този меки детски одеала са около VPS : 30х40, VPM : 50x60, VPL : 60x80.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

)Комплекти за диамант живопис са лесни за производство и представляват увлекателно diamond изкуство с пълн

Точни уплътнения осигуряват възможно найдобрия контрол на вибрациите и са много добър аксесоар за фоно

Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти разнообразна гама от продукти, която е едновременно над

Използвайте оригинални резервни части OEM софтуер за сигурност, надеждност и производителностИзползвай

Ръчно декориран керамичен коледен комплект, който включва 8 конкретни теми с устойчив на коледната елха

04 X0 Добър реквизит за снимки за вас, можете да го използвате, за да направи няколко красиви снимки със св�

Купа за прогнози за ритуалите на уика, както и безценно допълнение към всеки алтарному масатаКрасива дъ

Високо ефективни пощенски устройство е идеално за доставка на широк спектър от нехрупких стокиСребрис�

Please wait...