0
clear
  • Отточна тръба на шарнирна връзка валяк 1,5 с двойно заключване за сигурност, L-образна скоба на гумата, тихо Гумено колело, Сменное Колелото за яслите за офис мебели, ?
  • -20%
  • -20%
Отточна тръба на шарнирна връзка валяк 1,5 с двойно заключване за сигурност, L-образна скоба на гумата, тихо Гумено колело, Сменное Колелото за яслите за офис мебели, ?

Отточна тръба на шарнирна връзка валяк 1,5 с двойно заключване за сигурност, L-образна скоба на гумата, тихо Гумено колело, Сменное Колелото за яслите за офис мебели, по 22 кг на колело (4 опаковки)

BGN 27.47

Налично
Налично

Като професионален производител на ролки, ние се стремим да предоставим на нашите клиенти висококачествени решенияИдеални ролки за малък оборудване и обзавеждане на малък размер, включително пуфики, масички, поставки за растения, лавица за книги, кутии за обувки, кутии за играчки, колички за пазаруване, работни маси, места за съхранение на шасито и т. ★ Обикновено се използва за малки подвижни дъски. ★ Офис безшумни колела се въртят на 360 °, тихи и силни, меки и нескользящие колелото не оставят следи по пода. ★ Лесно почистваща колела, лесни за работа и монтаж. ★ Височина на инсталиране : 53,5 мм; диаметър на колело : 38 мм; ширина на колелото : 17 мм; монтиране отдел дупка : 4,2 мм.Ние използваме най-съвременно оборудване и най-новите технологии за осигуряване на по-дълъг срок на служба и гъвкавост на ролки.Идеални ролки за малък оборудване и обзавеждане на малък размер, включително пуфики, масички, поставки за растения, лавица за книги, кутии за обувки, кутии за играчки, колички за пазаруване, работни маси, места за съхранение на шасито и т. ★ Лесно почистваща колела, лесни за работа и монтаж. ★ силна връзка нитове и тежки колела : изработени са от мека гума и стомана, осигуряват плавно и тихо въртене, натоварване на колелото 22 кг. ★ Офис безшумни колела се въртят на 360 °, тихи и силни, меки и нескользящие колелото не оставят следи по пода.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Дизайн, отпечатан на всички четири страниРазмер на найкутията е 85 мм от всяка страна, със слот 35 х 5 мм, та

Тази поставка за дрехи, е направена от желязо, устойчива е на корозия и притежава висока носеща способно

Нашите фарове подобряват външния вид на вашия автомобил, което му придава ясен стил и краен радиус на де

Област на приложение : ЙейлСъстояние : Ново.Всички продукти са тествани за издръжливост, надеждност и ек

Тази опаковка съдържа една 225yd / 206m, която е достъпна в огромно разнообразие от цветове : всяка се продав�

Те са оборудвани сверхэффективной архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която осигурява качествен скок в производит�

Широко се използва в различни супермаркети, магазини, хотели и тНаучна оформление : Тази кутия е оборудв

За оптимална топлопреминаванеБезопасна работа зависи от надеждността.Терможидкости Хубер се препоръч

Please wait...