0
clear
  • Метални Крака на масата Lendpea, Заредете масата Крака, Крака на масата за Хранене, Крачета Промишлена Мебели, масата Крака lega, Модерни Крака Журнального маси, Железни ?
  • -20%
  • -20%
Метални Крака на масата Lendpea, Заредете масата Крака, Крака на масата за Хранене, Крачета Промишлена Мебели, масата Крака lega, Модерни Крака Журнального маси, Железни ?

Метални Крака на масата Lendpea, Заредете масата Крака, Крака на масата за Хранене, Крачета Промишлена Мебели, масата Крака lega, Модерни Крака Журнального маси, Железни Крака на масата, Комплект от 2 Крака с височина

BGN 43.86

Налично
Налично

С помощта на тези на краката на масата може да се изгради тежко, но стабилно на масата ✔ Предварително пробити отвори за обзавеждане на монтаж -с Предварително пробити отвори на монтажна платка винтове са прикрепени към дървото само на електрическа дрелью.Прост и непринуден външен вид крака на тази маса може да се комбинира с всички видове дърво, които са подходящи за различен интериор и е хармонично, смесени в различни помещения. ✔ Широко приложение-тези метални крака за маси в модерен стил средата на века е подходящ за използване като краката журнального масичка, маса за хранене, на кухненския плот, компютърна маса, приставного маса, торцевого маса, конзолни маси, крака за коктейли. ✔ Голям размер с голям капацитет - широчина на 17,7 х височина 28" е идеалната височина за сядане. ✔ Широко приложение-тези метални крака за маси в модерен стил средата на века е подходящ за използване като краката журнального масичка, маса за хранене, на кухненския плот, компютърна маса, приставного маса, торцевого маса, конзолни маси, крака за коктейли.Елегантен и прост дизайн придава му селски, но изискан стил.Тази добра смяна на крака за мебели подходящ за всички скали на дървото.Тази добра смяна на крака за мебели подходящ за всички скали на дървото.Конструкция от трите крачета с триъгълен референтната ъгъл. ✔ Здрава конструкция-крака на този индустриален масата са изработени от тежка рамка от стомана, покрита с матирано черно прахово покритие, не съдържа отпадъци.Това намалява триенето и шума при преместване на мебели и защитава вашите подове от повреди. ✔ Голям размер с голям капацитет - широчина на 17,7 х височина 28" е идеалната височина за сядане.Лесна инсталация гарантира, че вашият проект плот със собствените си ръце ще бъде изпълнена без усилие в домашни условия.28 инча - това е подходяща и удобна височина за използване на лаптоп, писма или вечеря, седнал зад бюро. ✔ Регулируема выравниватель плот - отличен стабилизатор дори за неровного пол и придающий вашата трапеза устойчивост.Това намалява триенето и шума при преместване на мебели и защитава вашите подове от повреди.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Измерва електромагнитните полета изключително ниска честота (ELF) честота на реакция на 30 Hz ~ 300 HzХАРАКТЕР

LCD дисплей с подсветка, удобен за използване през нощтаБлагодаря ви за вашето разбиране Моля, позволете

Списък с пакети : 1 Пръстен за силови тренировки с дръжкаУстойчивост на хлъзгане : Пръстен за упражнения

ЕС и Ro HS : Доставчик на неподтвержден ECCN (САЩ) : EAR99 Статус детайли : Неподтвержденный Военен стандарт : MILC26

100% Аутентичное Съвсем ново гавайское одеяло ръчно изработени.АЛОХА, от инча на собственика на 68 шевове..

Корпус от стиропор гарантира, че той се предлага в отлично състояниеНанесен отлични керамични мастило

КлючовеСъдържание на опаковката : 5 бр.Характеристики на ключове : Полюса : SPST Позиция : Вклизкл 2 положен�

Please wait...