0
clear
  • Healifty Премия Хигиенни Комплект за почистване на зъбни протези 3 бр. Четка за Зъби, Четка за почистване на вставных зъби за Грижи за Зубными протези, Двустранен Четка ?
  • -20%
  • -20%
Healifty Премия Хигиенни Комплект за почистване на зъбни протези 3 бр. Четка за Зъби, Четка за почистване на вставных зъби за Грижи за Зубными протези, Двустранен Четка ?

Healifty Премия Хигиенни Комплект за почистване на зъбни протези 3 бр. Четка за Зъби, Четка за почистване на вставных зъби за Грижи за Зубными протези, Двустранен Четка За Почистване на Вставных Зъби, Набор от Четки

BGN 2.33

Налично
Налично

Нескользящая дръжка ви осигурява лесно управление четка за зъби за протезиране. четка за зъби за протезиране.Тази четка за протези е много нежна и мека, което осигурява дълъг живот на вашите зъбни протези и фиксаторов и запазва оригиналната тапицерия и дизайн.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба. четка за зъби на зъбни протези. четка за зъби на зъбни протези.Тази четка за протези е много нежна и мека, което осигурява дълъг живот на вашите зъбни протези и фиксаторов и запазва оригиналната тапицерия и дизайн.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба. четка за зъби на зъбни протези.Тази четка помага лесно да премахнете остатъците от храна и петна.Характеристики - Цвят : син; - Материал : пластмаса; Размер : прибл.Помага за по-ефективно и внимателно почистване на изкуствени зъби, предпазва от кариес и проблеми с устната кухина.мека четка за протезиране. четка за зъби на зъбни протези.Помага за по-ефективно и внимателно почистване на изкуствени зъби, предпазва от кариес и проблеми с устната кухина.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Комплект четки за обувки Care Guys е механичен процес, не нанасяйки вреда на цвят или кожата ви, и можете да к

3 Удобна нескользящая дръжка дизайн.Дизайн вентилация ефективно предотвратява попадането на чист възд�

8инчов блок има по един отвор за писалка с резба отрежете по 21 / 2 инча.Смесител за полистиролбетона с отб�

Разглобяема конструкция : Глава на четка може да се замени, ако е необходимоРазглобяема конструкция : Гл

И за рутинно почистване на дома, например, Перални машини, Первази, настилки, Компактен и практичен Разм�

Преглед : 100% нов дизайн и високо качество на Лесен за използване Подвижни и моющийся Лесно запознат и из�

Please wait...