0
clear
  • Четка-Дъждобран За Кучета, Четка За Дълги Коси Кучета, Пудели, Златни Драскулки, По-Дълги Четка-Дъждобран За Да Се Грижи За Кучета При Загуба На Грунд (Червен)
  • -20%
  • -20%
Четка-Дъждобран За Кучета, Четка За Дълги Коси Кучета, Пудели, Златни Драскулки, По-Дълги Четка-Дъждобран За Да Се Грижи За Кучета При Загуба На Грунд (Червен)

Четка-Дъждобран За Кучета, Четка За Дълги Коси Кучета, Пудели, Златни Драскулки, По-Дълги Четка-Дъждобран За Да Се Грижи За Кучета При Загуба На Грунд (Червен)

BGN 8.00

Налично
Налично

Мека възглавница и извити под ъгъл (около 45 градуса) щифтове осигуряват ефективна грижа, без да дразни кожата домашен любимец. Дизайн на отвора за окачване на Практически дръжка с отвор, лесно подвешивается за съхранение и не заема много място.Нашата удължена на жени може да реши този проблем, дължина-25 мм и 50% по-дълъг от обикновените четки. Извити игли Мека подплата и извити под ъгъл (около 45 градуса) щифтове осигуряват ефективна грижа, без да дразни кожата домашен любимец.Подходяща както за дясна ръка, така и за левичари.повечето на шпица, коли и широка гама от породи котки с мека, пухкава козина.Идеален за средна, дълга и ликвидация вълна, за премахване на повърхностни килими, не уврежда козината. Ергономична дръжка Ергономична дръжка с удобен изземване и плъзгане повърхност предотвратява деформация на дланите и китките.Широко се препоръчват грумеры и собственици на домашни любимци на средни и дълги коси породи!.8 инча; 5,29 унция ?Функция : 1.Разработени с по-дълги от стандартните, щифтове ефективно достигат до грунд при породи с двойна козина, спестяване на време и енергия, когато се грижат за домашни животни – всяка на жени е с дължина около 1 инч.Ергономична дръжка с удобен изземване и плъзгане повърхност предотвратява напрежението на ръцете и китките.Пръскането на четка за зъби Extra Long Пин За дълги коси кучета! ? Размери на продукта : 7,5 x 4,5 x 1.Много е важно да козината на кучето или котката чисти, без възли, заплитане и заплитане.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Игла от неръждаема стомана, която ефективно премахва упорити петна с тенджери, прибори за хранене и тиг�

Всяка четка е с размери приблизително 4 7 / 8 "x 2 1 / 8"x 2 3 / 8" с четина с дължина 7 / 8 " Набор от ръчни четки за по�

3 Удобна нескользящая дръжка дизайн.Дизайн вентилация ефективно предотвратява попадането на чист възд�

Разглобяема конструкция : Глава на четка може да се замени, ако е необходимоРазглобяема конструкция : Гл

Лесно премахва мазни петна и има широка гама от приложения Поради различни екрани и светлинни ефекти де

Комплект четки за обувки Care Guys е механичен процес, не нанасяйки вреда на цвят или кожата ви, и можете да к

Please wait...