0
clear
  • Разтегателен диван MUUEGM Futon, Разтегателен диван-Futon с ефект на паметта, Модерни Дивани за хол, Разтегателен разтегателен диван с Подвижни облегалки за ръцете, Диванч?
  • -20%
  • -20%
Разтегателен диван MUUEGM Futon, Разтегателен диван-Futon с ефект на паметта, Модерни Дивани за хол, Разтегателен разтегателен диван с Подвижни облегалки за ръцете, Диванч?

Разтегателен диван MUUEGM Futon, Разтегателен диван-Futon с ефект на паметта, Модерни Дивани за хол, Разтегателен разтегателен диван с Подвижни облегалки за ръцете, Диванчик за компактни жилищни пространства, Офис стая

BGN 143.33

Налично
Налично

Може да се използва като облегалка, възглавница за сън, скамеечку за краката или плоско легло, можете да се настанят удобно на дивана пред телевизора или в легнало положение 【Идеален за компактно пространство】 : Когато се използва като дивана : 71 "(Д) Х 33" (Ш) х 31,5" (В); Когато се използват като легла : 71" (Д) Х 42" (Ш) х 16" (височина).Висококачествена тъкан е тъмно-сиви на цвят, устойчиви на петна, лесен за почистване и има дълъг срок на служба.Тегло : 600 паунда.Foldout дизайн разтегателни дивана го прави идеален за малки помещения, като апартамент, общи спални, самостоятелни стаи за нощувки, офиси, детски стаи и дневни, бонус стаята и т. 6 хромированных метални крачета осигуряват надеждна опора със защитни шайби за защита на вашия паркет. 【Бърз монтаж 】 : От кутия с всички необходими аксесоари са в джобовете с ципове под дивана, не е нужно да се притеснявате за изчезналите аксесоарите.Може да се използва като диван, когато вземаш гости, и като легло по време на почивка.Благодарение на подробни инструкции за инсталиране и пълен кит, ще можете да лесно да съберат своите нови мебели за 15 минути. 【Високо качество】 : Този бельо двоен разтегателен диван изпълнен с 2,5 "пяна с ефект на паметта и подпомагане на памук, който е мек и не се унищожава, равномерно разпределя теглото и подобрява комфорта.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Никога не трябва да се притеснявате за това, че имате проблем Модулен диван с реверсивным шезлонг.Колко�

Плътна облегалка и свободна възглавницата на седалкатаПродуктът обтянуто луксозна кадифена тапицерия

Избършете с мека и суха кърпаРазмери : 89,4 "W x е 44.Свалящ се и реверсивная възглавницата на седалката.Ще По

Please wait...