0
clear
  • Laeacco 12x8FT Дървена Фон за Снимки Ретро Фон с Кафяво Текстура на Дърво, Селски Гранжевая Дървена Дъска, Детски Душ, Ден на раждане, Пол, Банер за Парти, Декорация за Торт?
  • -20%
  • -20%
Laeacco 12x8FT Дървена Фон за Снимки Ретро Фон с Кафяво Текстура на Дърво, Селски Гранжевая Дървена Дъска, Детски Душ, Ден на раждане, Пол, Банер за Парти, Декорация за Торт?

Laeacco 12x8FT Дървена Фон за Снимки Ретро Фон с Кафяво Текстура на Дърво, Селски Гранжевая Дървена Дъска, Детски Душ, Ден на раждане, Пол, Банер за Парти, Декорация за Торта, Подпори за Фотобудки

BGN 31.19

Налично
Налично

Дори след парти може да направи солидна стенни окачване Вид услуга : моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Можете да използвате за украса на торта настолни банери. Украсата на къщата : може да се използва за украса на тапети в стаите. ☽ Употреба : Малки гънки, поради сгъване.Ще има малки гънки.☽ Съдържание на опаковката : Само едно парче фон (изпратено по пощата fold) без каботажните и скоби.Моля, обърнете внимание, че стойки и скоби в комплекта не са включени. Оригинален дизайн : всеки фон е уникален, проектирано от професионален дизайнер, независимо.При необходимост прогладьте облегалката на локално парно гладене на слаб огън, но не използвайте суха ютия. Качествени продукти : дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и ярки цветове. ☽ Причина : Може да се използва за детската душа, на парти по случай рожден ден, сватба, фестивали, за новородени, деца и видеофонов или дисплеи. Плътно обвити в цилиндър и изчакайте в продължение на 3-4 дни.Имаме много други размери за производството, ако искате, моля, свържете се с нас.Фонова материя ще се сгъва, за да се улесни транспорта и опаковането. Не е водоустойчив. При заснемане на декори, трябва да се спазват дистанция, за да се осигури максимално реалистичен вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. С помощта на ютия, внимателно прогладьте го от обратната страна, лек натиск върху облегалката.☽ Широко приложение : 1.☽ Топли съвети : 1. Подпори за фото студио : може да се използва за снимки на партита, запис на видео, директно излъчване, Youtube и т.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Всеки панел завеса идва с 4инчов джоб за пръчки отгоре, който е подходящ за всякакви стандартни прътиВаш

Патриотичен тематичен дизайн : Патриотичен Добре украсена С патриотическими хартиени веерами, банер, ш�

【Изискан дизайн】 Синьо знаме на фона на Рамадан е украсена с елементи на Рамадан Карим, принтом с атрак

✦ Услуги : Ние се стремим да предостави на клиентите с подобри продукти и услуги, можете да се свържете с

Начин на употреба : 1 x фон се изпраща в сгънат видНие имаме професионален производствена и технически ек

❀ Удобства : на Фона на терариума благодарение на ярките цветове и подробно ориентирани изображения с в

Please wait...