0
clear
  • Стъклена кана с обем 2 л (67 унции) с капак за гореща / студена вода, студен чай и сок в подарък, Могат да се мият в миялна машина, може да се затопли / охлади (Цвят: прозра?
  • -20%
  • -20%
Стъклена кана с обем 2 л (67 унции) с капак за гореща / студена вода, студен чай и сок в подарък, Могат да се мият в миялна машина, може да се затопли / охлади (Цвят: прозра?

Стъклена кана с обем 2 л (67 унции) с капак за гореща / студена вода, студен чай и сок в подарък, Могат да се мият в миялна машина, може да се затопли / охлади (Цвят: прозрачен, количество: 2 л)

BGN 46.44

Налично
Налично

★ 【Подходящ за студени/топли напитки】 - Подходящ за всички видове топли или студени напитки, чай, мляко, кафе, сок и вино★ 【Огнеупорни стомна borosilicate стъкло】 Тази стъклена бутилка за вода и издържа на температурни разлики от -20 ° C до 150 ° C, притежава такива характеристики като устойчивост на топлина, устойчивост на корозия и лесен за почистване. ★ 【Подходящ за студени/топли напитки】 - Подходящ за всички видове топли или студени напитки, чай, мляко, кафе, сок и вино.Разполага с 2 различни отвори на филтъра. ★ 【Можете да се затопля / охлажда】 - може да се съхранява в хладилника, а през лятото е приятно освежаваща напитка. ★ 【Можете да се затопля / охлажда】 - може да се съхранява в хладилника, а през лятото е приятно освежаваща напитка. Забележка : Стъклена бутилка е крехка, моля, използвайте я внимателно. ★ 【 Използване и грижи】 Бутилка за вода, лесен за почистване, може да се мият в миялна машина или с препарат за почистване.Разполага с 2 различни отвори на филтъра.На него можете директно да се затопли на електрически керамични котлона или открит огън, което позволява да се избегне необходимостта от промяна на капацитета. ★ Идеален за използване у дома, в офиса, ресторанта и партита. ★ 【Огнеупорни стомна borosilicate стъкло】 Тази стъклена бутилка за вода и издържа на температурни разлики от -20 ° C до 150 ° C, притежава такива характеристики като устойчивост на топлина, устойчивост на корозия и лесен за почистване. ★ Този стъклена кана с обем 2 л / 67 грама, изработен от borosilicate стъкло, издържа на температурни разлики от -20 ° C до 150 ° C.★Поради различни монитори продукт ще има определена разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт. ★ Подходящ за всички видове топли или студени напитки, чай, мляко, кафе, сок и вино. ★ 【Капацитет 2 л / 67 грама】 Гарафа като веднъж е подходящ за ежедневно приготвяне на напитка семейството си или за забавление на гостите на партито. ★ Могат да се мият в миялна машина, но е препоръчително ръчно пране ● Спецификация ● Име : стъклена кана ● Материал : високо боросиликатное стъкло + капак от неръждаема стомана ● капацитет на стъклена кана : 2000 мл/67 грама ● Капацитет на чаша : 400 мл ● Комплект от 3 теми : стъклена кана X1 + 2 стъклени чаши ● Комплект от 5 теми : стъклена кана X1 + 4 стъклени чаши ● Набор от 7 теми : стъклена кана X1 + 6 стъклени чаши ● Ние продаваме само стъклена кана, всички други неща на снимката са само за украса.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

КАНА за ХЛАДИЛНИК 【ПЛАСТМАСОВА кана за НАПИТКИ 】???? за съхранение на студена вода, чай, напитки, чай с м�

Дръжката на стомната за вода се извършва в ергономичен дизайн, той е удобен за хващане и лесно се излееД�

Заваривает ронлива чай в любимата си напиткаУстройство за заваряване на чай Flavor It това е аксесоар към к

Забележка : Дръжка ще бъде малко погореща, след отопление стомна с вода, се препоръчва да се приключи дръ

той е снабден с херметически капак【За всеки напитка】 : Този стомна за вода, подходящ за всеки собствени

Please wait...