0
clear
  • Кошници за бельо PetPhindU Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи Пылезащитная Чанта За съхранение на Преносим Многофункционална Кошница За съхранение на ?
  • -20%
  • -20%
Кошници за бельо PetPhindU Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи Пылезащитная Чанта За съхранение на Преносим Многофункционална Кошница За съхранение на ?

Кошници за бельо PetPhindU Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи Пылезащитная Чанта За съхранение на Преносим Многофункционална Кошница За съхранение на бельо Сгъваема кошница за дрехи

BGN 2.33

Налично
Налично

Внимание : Не почиствайте коша за пране в перална машинаНашата сгъваема чанта за дрехи здрав.Нашата сгъваема чанта за дрехи здрав.Водонепроницаемое покритие в рамките на кошницата се запазва дрехите са сухи и улеснява почистването - просто го избършете с влажна гъба или кърпа. ? Гъвкавост, Преносими чанти за бельо със стилен дизайн, подходящи за всички възрасти, може да се побере в кабинета, дневната, на терасата и в офиса за съхранение на завивки, пуховых одеяла, пуловери, играчки, книги, cd-та и бельо.Кошници за бельо са идеални за домове, колежа, къмпинг, апартаменти, хотели и шопинг. ?Портативен сгъваем : Сгъваема кутия за дрехи лесно се сгъва, за компактно съхранение.Покритие кошници за бельо не е устойчив към въздействието на пералната машина.Организиране на пране ще направи вашето хостел, детска градина, апартамент, спалнята е по-привлекателна и ефективна.Кошници за бельо са идеални за домове, колежа, къмпинг, апартаменти, хотели и шопинг.? Гъвкавост : Преносими чанти за бельо със стилен дизайн, подходящи за всички възрасти, може да се побере в кабинета, дневната, на терасата и в офиса за съхранение на завивки, пуховых одеяла, пуловери, играчки, книги, cd-та и бельо.Кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема кошница за дрехи пылезащитная чанта за съхранение на преносим многофункционална сгъваема кошница за дрехи, Сгъваема кошница за дрехи? Плат premium : Много голяма кошница за дрехи изработени от висококачествени материали.? Внимание към трайност : Висококачествен материал тъканната кошове за пране предотвратява разкъсване и преобръщане чанта за дрехи с дръжки.Високо качество на шевовете чанти-кошници за бельо държат химикалки винаги на точното място, не трябва да ги има.? РАЗМЕР : Нашата сгъваема кошница за дрехи е по-голяма капацитет и капацитет за дрехи за цялото семейство.Внимание : Не почиствайте коша за пране в перална машина.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Случаи на употреба : за кухни, офис, баня, тоалетна, гардеробна и т Технически характеристики : Материали

Количка за бельо има обикновен външен вид.Могат да се използват за домашна или офис на съхранение.Мръсн�

Дръжката е достатъчно дълга, за да носят коша за пране с една ръкаПрост и уникален дизайн позволява сега

[ТРАЙНИ ПИСАЛКИ] Здрави дръжки от двете страни кошница за дрехи, с капак позволяват лесно да го носите съ

Дръжката е достатъчно дълга, за да носят коша за пране с една ръкаМодерен и красив, той е много подходящ �

Лесно се носи с себе сиХАРАКТЕРИСТИКИ Захватные дръжки.РАЗМЕРИ 13 инча и 19инча височина.Закопчалката н�

В кошница за дрехи, можете да съхранявате дрехите си, одеяла, кърпи, палта, чаршафи, играчки и т Забележка

Идеално място за дрешник, детска стая, баня, всекидневна, спалня и т Идеален за кабинет, детска стая, бан�

Please wait...