0
clear
  • DOITOOL 20 Бр Закачалки с двойно плетене на една кука от Неръждаема Стомана за дрехи за Монтиране на стена Закачалка за Дрехи Куки за дрехи Тежкотоварни Задната Врата З?
  • -20%
  • -20%
DOITOOL 20 Бр Закачалки с двойно плетене на една кука от Неръждаема Стомана за дрехи за Монтиране на стена Закачалка за Дрехи Куки за дрехи Тежкотоварни Задната Врата З?

DOITOOL 20 Бр Закачалки с двойно плетене на една кука от Неръждаема Стомана за дрехи за Монтиране на стена Закачалка за Дрехи Куки за дрехи Тежкотоварни Задната Врата Закачалка Монтиране на Куката Куки за Кърпи Стенни

BGN 56.20

Налично
Налично

Идеален монтиране на куката за вашия дом палто, куки за тежки условия на работаСтенни закачалка за дрехи : Тези стенни куки, ще ви помогнат да спестите място и да поддържа реда в дома си, че е ефективен начин за съхранение на неща.куки за захващане. - Тези стенни куки, ще ви помогнат да спестите място и да поддържа реда в дома си, че е ефективен начин за съхранение на дрехи на една кука.Идеален монтиране на куката за вашия дом.Пратката включва 20 x стенни куки Характеристики -максимална Товароносимост : 50 кг вратите куки - Този монтиране на куката представлява вълнуваща комбинация от декоративно изкуство и на необходимата функция, лесно завладяване на вашите благоволението на стената куки за баня.куки за горната врати Използвайте тези куки в различни места, като например спални, бани, шкафове, кухненски бокс и гараж, за окачване на хавлиени, палта, шапки, раници, ключове, чанти и още много други. / 1,97 X1,77 X1,10 инча стенни куки. - Достатъчно здрав, за да побере кърпи, шапки, ключове или дрехи.Закачалка над вратата : Използвайте тези куки в различни места, като например спални, бани, шкафове, кухненски бокс и гараж, за окачване на хавлиени, палта, шапки, раници, ключове, чанти и още много други.кука за дрехи изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност. -Размер : 5,00 X4,50 X2,80 см.Куки за връхни дрехи над вратата : Добре идеални за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Сушилня за съдове над мивка, Малък хладилник, Странични Рафтове за съхранение, Метална поставка за чини�

Конструкция подвесного отвори удобна за закачване и за закрепване на стенаФини куки не само практични,

Залепете и силно натиснете го в продължение на 15 секунди, може да се използва в рамките на половин час за

Задайте тези стенни куки в банята, за да си кърпи не забрызгивалисьЧудесен монтиране на куката за съхра�

нПроцесът на боядисване, защита от ръжда и корозия.Фини куки не само практични, но и красиви.Полиран до к

на Помещение включва : 1 * декоративна кука Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се

Характеристики на 41075 Item : Поръчка : да Номер на модел : Стенен кука Материал : цинк, сплави, керамика, Мате�

Как да инсталирате : (1) Выровняйте основата на стената, а след това и отбележете с молив на средата на дуп

Моля, залепете я гладка стъклена повърхност, в противен случай вързана стена ще бъде потрайноSo , ние ще н

Please wait...