0
clear
  • SYXYSM Камина 6 от Лопатките на Вентилатора за печки С топлинна захранването Дърво Горелка Екологично Чист, Тих Вентилатор за домашна камина Ефективно разпределение ?
  • -20%
  • -20%
SYXYSM Камина 6 от Лопатките на Вентилатора за печки С топлинна захранването Дърво Горелка Екологично Чист, Тих Вентилатор за домашна камина Ефективно разпределение ?

SYXYSM Камина 6 от Лопатките на Вентилатора за печки С топлинна захранването Дърво Горелка Екологично Чист, Тих Вентилатор за домашна камина Ефективно разпределение на топлинна енергия (Цвят: златен)

BGN 0.33

Налично
Налично

Задаване на стенатаПо-нисък разход, по-висока ефективност, вентилатор печката ще помогне за намаляване на разхода на гориво и бързо да направите помещението по-топло.Не изисква батерии или на ток, екологично чист.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата.Захранва от топлина : Fan печка произвежда енергия чрез преобразуване на топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят. В това помещение могат да се движат на статично електричество.Вентилатори за печки на дърва са широко използвани в газови, електрически, пеллетных или печки на дърва печки, вентилатори за печки на дърва горелки работят добре и ефективно да разпределя с горещ въздух.Това може да подобри циркулацията на топлия въздух в помещението и по този начин да се подобри комфорта. Този вентилатор за печката осигурява храна, преобразуя преход в енергия, без да използва никакви батерии или електричество.Шепот тих, и единствената движеща се детайл е монтаж. Работна температура е около : 140 ° F / 60 ° C ~ 662 ° F / 350 ° C, колкото по-висока е температурата, толкова по-бързо тя започва да се върти.

Основни характеристики

cfm:
180-220
Speed:
1450rpm
number:
6
Dimension:
160*85*185mm
Noise:
25Db
Initial temperature:
50-350
Operating temperature range:
140°F / 60°C~662°F / 350°C
Material:
Boron Aluminum
Color:
Black , Bronze , Gold , Silver
The fan works below 25 dB, which is very quiet.You can hardly hear a sound.It can improve the circulation of warm air in the room and thus achieve a higher comfort. :

Може и да ви хареса

На дъното на вентилатора плочи има железен лист, който е добре защитава вентилатора от нараняване порад

Сертифициран UL, мощен, безшумен, энергоэффективный и издръжлив, гаранция 1 годинаAE028, H7621, 13826010, 80 P20001, 8120051

Не изисква батерии или на ток, екологично чистРаботна температура 50 ~ 345 : Вентилатор се върти при достиг�

Фен на качулки от комина създава качулки и спомага за бързото освобождаване на дим, за да се предотврати

Найшироко използваният и признат дымоудалитель в системи за отстраняване димТой е много подходящ за ак

Моля, редовно почиствайте фен от масло и прах Място на връзката с дымоотводчиком трябва да бъдат стабил�

Ефективно циркулиране на топъл въздух из залатаДори ако тя дълго време работи при високи температури, т

Please wait...