0
clear
  • Регулируема малка странична масичка за лаптоп, Преносим малка странична масичка за мека мебел и диван комплекти, маса за Хранене с Тава за закуска, Сгъваема маса в ?
  • -20%
  • -20%
Регулируема малка странична масичка за лаптоп, Преносим малка странична масичка за мека мебел и диван комплекти, маса за Хранене с Тава за закуска, Сгъваема маса в ?

Регулируема малка странична масичка за лаптоп, Преносим малка странична масичка за мека мебел и диван комплекти, маса за Хранене с Тава за закуска, Сгъваема маса в общежитието, Поставка за лаптоп, Държач за четене за

BGN 12.00

Налично
Налично

На масата ще се превърне в перфектното допълнение към вашия дом или офисМоже да се използва като ръчно преносима масичка за работа в леглото или на дивана, детски нощни шкафчета, постоянен масичка за офис работа, за игрална маса за лаптоп, масичка за пикник, тави, за закуски, при гледане на телевизия или поднос за закуска!.Крачета без хлъзгане, може да се сгъва за пестене на място. туризъм - също е идеалният избор. 【Научен дизайн】- Извит край на работния плот, вградена поставка за чаши, дизайн дръжки с ергономичен дизайн, защитен слой около работния плот. 【Многофункционална маса】- Тази масичка за лаптоп изключително практични. 【Портативен и удобен】-Лесно се сгъва, идеален за съхранение и транспорт, можете да го сложите на вратата или в ъгъла на къщата, когато той не се използва.На масата ще се превърне в перфектното допълнение към вашия дом или офис.Основно се използва като работна станция за лаптоп, прикроватного масички за лаптоп, детски прикроватного маса, мини-писмено маса, постоянно маса за офис работа, диванного маса за лаптоп или масичка за книги / таблетка, масички за пикник.Искате да имате преносим масичка, за да прибират личните си вещи, когато сте някъде навън?. 【Научен дизайн】- Извит край на работния плот, вградена поставка за чаши, дизайн дръжки с ергономичен дизайн, защитен слой около работния плот.Това е подарък за децата.Дръжка дизайн улеснява переноску, идеално за пикник или къмпинг с тази маса.Изрежете ръчно и полирана, гладка, чиста, кръгла и устойчив на удари, за да се предотврати удар и увреждане, можете да използвате с доверие.Крачета без хлъзгане, може да се сгъва за пестене на място.Работят, учат или играйте за този универсален работно бюро.Лесно и удобно да публикувате мобилни телефони, i Pad, книги и списания. 【Многофункционална маса】- Тази масичка за лаптоп изключително практични.Лесно и удобно да публикувате мобилни телефони, i Pad, книги и списания.Искате да се насладите на закуска в леглото, за да се насладите на релаксиращи уикенда?.Можете да се чувстват удобно при употреба.【ГЛЕДАЙТЕ, ИГРАЙТЕ, УЧЕТЕ СЕ - НЕ СТАВАНЕ ОТ ЛЕГЛОТО! 】- Вие сте запален любител на удобно легло?или сега, когато восстанавливаетесь след последната операция, от което имате най-голяма нужда, е тук!Той е идеален за вашия лаптоп малък размер или таблет с мобилен телефон, а също така и за четене или упражнения декоративно-приложен изкуство, седейки на дивана или завтракая в леглото.Това е подарък за децата.Той е много лек, лесен за носене и играят, и той ви позволява да се наслаждавате на свободно време, на закуска или десерт на леглото или на дивана. туризъм - също е идеалният избор.Можете да се чувстват удобно при употреба. 【Удобна работа】 - Ако вашата работа изисква сядане зад клавиатурата в продължение на няколко часа, поставени на масата на обикновената маса и да станете за работа, това ще осигури удобна работна повърхност.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Масалегло за лаптопЕргономична настройка на работното място : Сгъваема маса за лаптоп е оборудван с 5 на

Специфично приложение : Компютърна маса Специфично приложение : Компютърна маса.Общото предназначение

Please wait...