0
clear
  • Coldairsoap 10 Бр. Цветна Титуляр за Тебешир Регулируеми Щипки за Варовик с Футляром За Съхранение на Притежателите на Управление за Учители Пластмасов Държач за Чанта з?
  • -20%
  • -20%
Coldairsoap 10 Бр. Цветна Титуляр за Тебешир Регулируеми Щипки за Варовик с Футляром За Съхранение на Притежателите на Управление за Учители Пластмасов Държач за Чанта з?

Coldairsoap 10 Бр. Цветна Титуляр за Тебешир Регулируеми Щипки за Варовик с Футляром За Съхранение на Притежателите на Управление за Учители Пластмасов Държач за Чанта за Училище, Офис дъски

BGN 4.00

Налично
Налично

Нажимная конструкция : Кликнете отгоре и го поставете на мел; дръжте ръцете си чисти и далеч от варовит прах; в същото време цветна титуляр за тебешир предотвратява ломку тебешир и ефективно намалява количеството на отпадъците.Широка гама от приложения : Пластмасов държач за тебешир, подходящ за дома, училището, офиса, черната дъска, конферентни зали; е подходяща за използване от студенти, учители, деца и офис работници.Материал : Държач за чанта е изработена от полипропилен, безопасни и екологично чисти материали, удобен на пипане, него не е лесно да се прекъсне, и те могат да се ползват в продължение на дълго време.Дръж си пръстите в чисто : Тези цветни ленти за тебешир ефективно предотвратяват попадането на варовит прах на пръстите на ръцете и чесане на мел, държейки пръстите си в чистота.Цветна притежателя на управление : Вие ще получите десет парчета за притежателите на креда (червено, лилаво, синьо, жълто и зелено, цветовете) и една кутия за съхранение - това е достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Използвайте доказан лъжичка, за полесно преливане на бледа топчета! 《Универсален》 Значително подобря

Абсорбира повече пот и увеличава триенетоМалко е от голямо значение!Изработен от чист калциев магнезие

Малко Мечи Нокът е от голямо значениеТечен тебешир "Мечи нокът" е идеален за работа с месивом от традици�

Лесно се нанасяСлед инсталирането на тези втулки с ергономичен дизайн осигуряват повишено използване �

Please wait...