0
clear
  • Видеомикрофон PIXEL M80 с амортизатором, предното стъкло Deadcat и аудиокабелями, съвместим с DSLR камера, iPhone, Android смартфон, подходящ за правене на видеоблогов, видео, живо ?
  • -20%
  • -20%
Видеомикрофон PIXEL M80 с амортизатором, предното стъкло Deadcat и аудиокабелями, съвместим с DSLR камера, iPhone, Android смартфон, подходящ за правене на видеоблогов, видео, живо ?

Видеомикрофон PIXEL M80 с амортизатором, предното стъкло Deadcat и аудиокабелями, съвместим с DSLR камера, iPhone, Android смартфон, подходящ за правене на видеоблогов, видео, живо и т.н.

BGN 3.33

Налично
Налично

н 【Универсална съвместимост】 Благодарение на входящ в комплекта кабел TRS и входящ в комплекта кабел TRRS този микрофон съвместим с i Phone, Android смартфони, фотоапарати, видеокамери, диктофонами, планшетами, лаптопи и т.5 мм, която осигурява на клиентите най-удобния начин за използване. 【ИЗПОЛЗВАЕМОСТ】 Единственият 3,5-мм вход жак TRS и дизайн без батерията правят Pixel M80 любимо микрофон за камери.Можете лесно да го вземете с вас навсякъде за запис на You Tube, видео блог, Тик Tok, видео на живо и т. 【КОМПАКТЕН ДИЗАЙН】Pixel M80 - това е компактен и лесен насочен микрофон, който може да се използва с телефони или камери.Това свежда до минимум шума в околната среда, което позволява на публиката да се съсредоточи върху вашето съдържание.Той е изработен от алуминиева сплав микрофон, а тежи само 1,76 унция.Той е изработен от алуминиева сплав микрофон, а тежи само 1,76 унция.Целият микрофон има само един конектор 3. 【Универсална съвместимост】 Благодарение на входящ в комплекта кабел TRS и входящ в комплекта кабел TRRS този микрофон съвместим с i Phone, Android смартфони, фотоапарати, видеокамери, диктофонами, планшетами, лаптопи и т.Можете лесно да записвате You Tube, видео блог, Тик Tok и видео в реално време, по всяко време и на всяко място. 【ИЗПОЛЗВАЕМОСТ】 Единственият 3,5-мм вход жак TRS и дизайн без батерията правят Pixel M80 любимо микрофон за камери.Можете лесно да го вземете с вас навсякъде за запис на You Tube, видео блог, Тик Tok, видео на живо и т.Дизайн без презареждане и корпус от алуминиева сплав го правят сверхмалым и лесно микрофон.Просто свържете микрофон към телефона или камерата, за да е лесно и ясно да записвате глас.Той е изработен от алуминиева сплав микрофон, а тежи само 1,76 унция. 【КОМПАКТЕН ДИЗАЙН】Pixel M80 - това е компактен и лесен насочен микрофон, който може да се използва с телефони или камери. 【УНИКАЛНО ударное определяне на】Pixel M80 - това е компактен и лесен насочен микрофон, който може да се използва с телефони или камери.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Колектор Sound Shark усилва звука, фокусируя звуковата енергия в една точкаПоради обратна връзка, причинени

Чрез него лесно свързване на микрофон към вашето устройство с i OS и AndroidОсвен това, този микрофон има ефе�

Специални моменти направо при източника, благодарение на тази безжична микрофонной система на Sony ECMW1 M Bl

Лесен за инсталиране и лесна за използване (изисква конектор за микрофонного вход)Осигурява улавяне на�

Удължител Blimp това е допълнителен комплект компоненти за оригинална система на предното стъкло RODE Blimp В

Насочен микрофон DME100Ясен звук и отлична производителност Нов насочен микрофон DME100 ще помогне както на �

5v Честотен отговор : 100 Hz10 khz / N съотношение : ≤50 db Полярна схема : ненасочена Проста и съвместима записыва

Дължина : 1,5 м Това е 4щифта интерфейс, подходящ за телефон, лаптоп и други 4полюсных устройства, не е подх�

Бързо освобождаване 5 / 8" 27 Външна / вътрешна резба.Паузи надолу с концерт или представление става бързо.�

43g Дължина на кабела : приблСЪВМЕСТИМОСТ С : Перезаряжаемым аудиоадаптером, разработен за екшън камери Os

Осигурява улавяне наситен звукширок диапазон за максимално ясна записОсигурява улавяне наситен звукш�

Please wait...