0
clear
  • Комплект за Рисуване с маслени бои, за Начинаещи Цифрова Живопис Куче Доберман Пинчер Животно Боята по Номера за Начинаещи Възрастни Деца Художествен Занаят за Де?
  • -20%
  • -20%
Комплект за Рисуване с маслени бои, за Начинаещи Цифрова Живопис Куче Доберман Пинчер Животно Боята по Номера за Начинаещи Възрастни Деца Художествен Занаят за Де?

Комплект за Рисуване с маслени бои, за Начинаещи Цифрова Живопис Куче Доберман Пинчер Животно Боята по Номера за Начинаещи Възрастни Деца Художествен Занаят за Декорация на Дома

BGN 16.32

Налично
Налично

Може да помогне на вашите деца да се подобри координацията на движенията в областта на цветовете, за подобряване на интелекта; за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятелки, на съпруг и съпруга, ако рисува заедноАрт-терапия - Идеално място за релаксация, хоби, образователни изкуство.Перфектния подарък - комплект за рисуване по номера - чудесен подарък за вашите родители, приятели, любовници и деца на рождени дни или празници, също така може да озарява вашия хол, трапезария, спалня, стената за телевизор, разтегателен, коридор и т.Може да помогне на вашите деца да се подобри координацията на движенията в областта на цветовете, за подобряване на интелекта; за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятелки, на съпруг и съпруга, ако рисува заедно. Размери : 16x20 см. Размери : 16x20 см. Покритие боя силно, в процеса на боядисване, ако е допусната грешка, може да се покрие правилният цвят.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Нашата политика е да гарантира вашето удовлетворение!.Перфектния подарък - комплект за рисуване по номера - чудесен подарък за вашите родители, приятели, любовници и деца на рождени дни или празници, също така може да озарява вашия хол, трапезария, спалня, стената за телевизор, разтегателен, коридор и т. Кутия с бои съвпада с номера на платно, а немаркирани пигменти отговарят на фон части на платното. Ние предлагаме продукти на най-високо качество.Арт-терапия - Идеално място за релаксация, хоби, образователни изкуство.- Ако имате случайно се оказа боя по дрехите си, моля, незабавно измийте я. За голяма част можете да използвате четка за по-голям размер за рисуване, но за една малка част можете да използвате четка с по-малък размер за рисуване.Лесно раскрашивается - тази дигитална картина със собствените си ръце е подходящ за всички възрастни, деца и начинаещи. Моля, плътно затворете капака на кутии за боя, когато от него не се използва, в случай, че боята изсъхва.Комплект за рисуване по номера - САМ paint by numbers for adults съдържа пълен набор от инструменти.Можете да получите безкрайно удоволствие и радостта от успеха. Следпродажбено обслужване-САМ маслени Бои предлагаме сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, моля винаги се обръщайте към нас.Комплект за рисуване по номера - САМ paint by numbers for adults съдържа пълен набор от инструменти. Моля, затворете плътно кутии с боя и внимателно измийте четката преди да използвате бои за следващия цвят.Лесно раскрашивается - тази дигитална картина със собствените си ръце е подходящ за всички възрастни, деца и начинаещи.Ние сме във връзка 24 часа в денонощието.Нашата политика е да гарантира вашето удовлетворение!. Внимателно измийте четката, когато сте смяна на цвят в друг, или спрете да рисува.Комплектът включва 3 четки с високо качество, подходящи акрилни бои и куки за нокти.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

За удобство на инсталацията постелите или налагат фигура слоеве на рафта или прислоните на стенатаВсич

Качество : Дигитален печат с висока разделителна способност на растягивающемся платно с помощта на вис�

Висококачествен платно тегло 370 гориво, от плътен тъкат и с изключително покритие музеен класОпаковки о

Комбинирането на различни фактурные техника за рисуване, гъвкаво използване на различни материали за к

Stupell Industries вече повече от четиридесет години доставя качествени стенни картини и декоративни аксесоари

Независимо от стила на нашите модерни, традиционни или детски стенни рисунки и предмети от дома са създ�

Сертифициран от : идва с официална карта NOVICA Story Card, потвърждава качество и автентичностИнформация за пр

2 Модерни произведения на изкуството с висока разделителна способност, отпечатването на висококачеств�

Дизайн Брандън УонгПроизведение на изкуството се Отнася до : Съвременното изкуство Абстракция.Всички н

Размери : 24 x 1,5 x 30 в кадърСтенни рисунки готови за развешиванию инсталация или оборудване не са необход�

Използва найновите технологии за защита на мастило от ултравиолетова радиация при всякакви метеоролог

Please wait...