0
clear
  • Седалките за детски столчета за автомобил с Красиви Котки - Престилка за детски колички, Еластичен Шал за Хранене, Мултифункционален Престилка за автомобилна седа?
  • -20%
  • -20%
Седалките за детски столчета за автомобил с Красиви Котки - Престилка за детски колички, Еластичен Шал за Хранене, Мултифункционален Престилка за автомобилна седа?

Седалките за детски столчета за автомобил с Красиви Котки - Престилка за детски колички, Еластичен Шал за Хранене, Мултифункционален Престилка за автомобилна седалка за дете

BGN 10.79

Налично
Налично

Пратката включва 1 * Калъф за детски седалки за кола.Еластично дупка в горната част на пропуска повече въздух, и ви позволява лесно за гледане на вашето дете. ❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на хранене. ❤ ПЕРФЕКТНИЯ подарък - сладък дизайн, висококачествен плат, определено ще се зарадват младите майки и децата.Той добре пазената след няколко пранета. ❤ Многофункционална седалка за кърмещи майки – чанта за бебешка количка, чанта за хранене, калъф за кърмене, навес за автомобилни седалки, калъф за авто седалка, чанта за детско столче за кола, калъф за кошницата за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене, дори и шал за кърмене.Това също помага на вашето бебе да е сладко да спи, като я предпазват от вятъра.Подходящ най-вече за мама и на седалката на автомобила. ❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на хранене.В някои случаи се Използва калъф за хранене, Навес за столче за кола, Калъф за кошницата за пазаруване, Бебешко Одеяло, килимче за промяна на тампон, Безкраен Шал и много други!Инструкции за пране * Можете просто да го прекараш през пералнята и сушилнята. ❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиване.Особеност-Нашата калъф за детски седалки за кола са Сладък Котки достатъчно е дишаща и лека, за да не пречи на вашето дете по време на кърмене, се гарантира пълна конфиденциалност и достатъчно пространство, както и предпазва чувствителната кожа от слънцето, като запазва топлината на тялото му. * Необходимата температура на пране - под 30 градуса по Целзий.❤ Многофункционална седалка за кърмещи майки – чанта за бебешка количка, чанта за хранене, калъф за кърмене, навес за автомобилни седалки, калъф за авто седалка, чанта за детско столче за кола, калъф за кошницата за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене, дори и шал за кърмене.Еластично дупка в горната част на пропуска повече въздух, и ви позволява лесно за гледане на вашето дете. -Благодарение на функционалността и съвсем не bulkiness, този калъф лесно се оттегли по всяко време, като в своята практика за кошница за пазаруване, своята практика за хранене и така нататък.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

❤ Многофункционална седалка за кърмещи майки – чанта за бебешка количка, чанта за хранене, калъф за кър

Дишащ материал, осигуряващ дишането на Вашето дете По време на кърмене или пътуване в автокресле! Калъф

Тя е мека и приятна за кожата на бебето, дишаща материя осигурява на детето достатъчно количество възду�

Лесно се мие и сушиПреди ПОКУПКА, МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ е СЪВМЕСТИМ ли е КОЛАТА.Предохраняйте вашите автомоби�

8 инча, бебето ви да е удобно да се измъкнат идеален подарък за душ за новороденото и ще расте заедно с де�

❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на храненеСпестете време�

КАЛЪФ ЗА ДЕТСКИ СЕДАЛКИ ЗА КОЛАКАЛЪФ ЗА ДЕТСКИ СЕДАЛКИ ЗА КОЛА КАЛЪФ ЗА КЪРМЕНЕ.Използвайте калъф толко

【 Дишаща 】 Калъф за детско столче за кола е направена от лека и ултрадишаща материя, която осигурява до�

Отворете горния отвор позволява лесно да се измъкнат за вашето детеПълна защита : Калъфи за автомобилни

Please wait...