0
clear
  • Само за 6-инчов Kindle 8th Генерал г. съобщение (образец № SY69JL) Калъф, здрав защитен калъф от TPU Smart, с автоматична функция за събуждане/сън, да се занимават със сензорен ек?
  • -20%
  • -20%
Само за 6-инчов Kindle 8th Генерал г. съобщение (образец № SY69JL) Калъф, здрав защитен калъф от TPU Smart, с автоматична функция за събуждане/сън, да се занимават със сензорен ек?

Само за 6-инчов Kindle 8th Генерал г. съобщение (образец № SY69JL) Калъф, здрав защитен калъф от TPU Smart, с автоматична функция за събуждане/сън, да се занимават със сензорен екран

BGN 2.67

Налично
Налично

7 Топло съвет : Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашето устройство, преди пускането на поръчката.А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т.Не е подходящ за Kindle oasis или други електронни ридеров Kindle paperwhite., и малка разлика в цвета е нормално. Благодарение на достатъчно смекчаване и плюшени, сверхмягкой лигавицата на вашият четец е на сигурно място!Тънък и лек четец за четене на електронни книги трябва да има същия тънък корпус, и този изчистен, стилен калъф - точно това, което е необходимо за пренасяне на вашето устройство.【Забележка】 Моля, убедително потвърди, че номерът на модела на обратната страна на вашето устройство за четене на електронни книги SY69 JL преди да купите своята практика.Това е зрял материал за защита на околната среда.Идеална за носене в сам, да се предпазва от удари или драскотини или да го сложите в по-голяма чанта за ежедневно пътуване. 【ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА】 Лек и здрав калъф shell cover предпазва вашето устройство за четене на електронни книги от удари ток. Модерен, елегантен, тънък и лек, лесно се побира във вашия куфар, раница или друга чанта. 【Интелигентен режим на заспиване / събуждане】 Отваряне като книга, автоматично се събуди, след това затворете го в режим на заспиване, това ще спести повече заряд на батерията за по-дълго време в чакане.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

【100% удовлетвореност и възстановяване】ако е необходимо, моля, не се колебайте да се свържете с нас Рабо�

6А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs 【Интелигентен режим на заспива

Делото Kindle реагира бързо, пести енергия, което позволява на уредите да работят подълго Работи ли функци�

Използвайте всеки бустер Gro Via snapin booster за поголемите деца или при силна влагаМожете да върнете този прод

6Идеална за носене в сам, да се предпазва от удари или драскотини или да го сложите в поголяма чанта за еж

Идеален прахоустойчив калъф, не обесцвечивается, изработен от изключително висококачествен водоустой�

Идеален за гледане на филми, магнитна система на затваряне, пълен достъп до всички портове и колонкиТой

Използването на вертикални градиентных цветове прави обвивката на подобра и видоизменениКорпус от зак

? [МЕК материал] Мек материал, палта вашия Nook Glow Light Plи я предпазва от вредните надраскване? [ЛЕСЕН ЗА УПОТ�

Please wait...