0
clear
  • Автоматично Устройство за Напояване, 2 Опаковки под Формата на Гъбата, Автоматични Шипове За Поливане на Градини от Растения, Керамични Самата Система за Капково Н?
  • -20%
  • -20%
Автоматично Устройство за Напояване, 2 Опаковки под Формата на Гъбата, Автоматични Шипове За Поливане на Градини от Растения, Керамични Самата Система за Капково Н?

Автоматично Устройство за Напояване, 2 Опаковки под Формата на Гъбата, Автоматични Шипове За Поливане на Градини от Растения, Керамични Самата Система за Капково Напояване-за поливане Отвътре и отвън на помещенията

BGN 1.33

Налично
Налично

Не е източник на захранване или други нужди, и той автоматично се поддържа оптимално ниво на почва за стайни растения1 инча Тегло на опаковката : около 122 г Осъществяване списък : 2 х устройство за самостоятелно поливане на растения.Просто поставете телефона в почвата, водата и бавно ще се открояват, автоматично поливане на вашите растения без да се налага да таймери.Той е идеален за поливане на стайни растения, саксийни растения, растения за двора, висящи растения и т.Не е източник на захранване или други нужди, и той автоматично се поддържа оптимално ниво на почва за стайни растения. Благодарение на кристално дизайн на корпуса можете да видите, колко вода остава при поливане на растенията, което ви помага навреме да се добави вода.Просто поставете телефона в почвата, водата и бавно ще се открояват, автоматично поливане на вашите растения без да се налага да таймери.Чисто нов и високо качество самополивающийся контейнер автоматично осигурява умерено количество вода за вашите растения.Чисто нов и високо качество самополивающийся контейнер автоматично осигурява умерено количество вода за вашите растения.Лесен и удобен за използване. Благодарение на кристално дизайн на корпуса можете да видите, колко вода остава при поливане на растенията, което ви помага навреме да се добави вода.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
High borosilicate glass
Shape:
Mushroom Shape
Color:
Clear
Height:
28cm / 11.0inch
Diameter:
8cm / 3.1inch
Package Weight:
Approx. 122g
Package list:
2 x Plants Self Watering Device :

Може и да ви хареса

Прекарвайте помалко време на поливанеВградени излъчватели имат вградени первази от двете страни, за да

Това е перфектният избор за поливане на всички стайни растенияСамополивные сонди това е прост и ефекти

на 100% абсолютно нов Налягане : 0,1 ~ 0,3 mp Произволна скорост цветопотока : 10Л / ч (20Л / ч или 30Л / ч) Материал : в�

Разход : 5 литра на час / 20 литра на час на Общия размер : 27 x 18 мм / 1 x 0,7 инча (Д * Макс Диаметър на дюзата : В�

Please wait...