0
clear
  • Прозрачни Ролки за зареждане лента PCKPGON, 12 ролки, 3/4 x 1000 инча, Сърцевина от 1 инч, Прозрачен Тенис на Диспенсер за зареждане лента, Гланцирана лента за опаковане на по?
  • -20%
  • -20%
Прозрачни Ролки за зареждане лента PCKPGON, 12 ролки, 3/4 x 1000 инча, Сърцевина от 1 инч, Прозрачен Тенис на Диспенсер за зареждане лента, Гланцирана лента за опаковане на по?

Прозрачни Ролки за зареждане лента PCKPGON, 12 ролки, 3/4 x 1000 инча, Сърцевина от 1 инч, Прозрачен Тенис на Диспенсер за зареждане лента, Гланцирана лента за опаковане на подаръци, Предназначени за дома за офиса и

BGN 6.64

Налично
Налично

Ние с радост ще ви възстановим 100% от паритеНикакви въпроси!.Отговаря на нуждите на универсално приложение, притежава добра задръжте способност и адхезия;.Вътрешен диаметър лента ядро е 1 инч / 25,4 мм, широчина 3/4 инча / 18 мм. 【Обща дължина 12000 инча】 СТОЙНОСТ на ОПАКОВКАТА в 12 ролки.Прозрачна лента почти прозрачна при контакт, не се затваря думи.Безопасен за използване на снимки или етикета, а също така може да се запази в продължение на дълго време.【Многофункционална прозрачна лента】 Прозрачна лента, без мехурчета е с гланцово покритие.Но ако не сте доволни прозрачна лента, моля, свържете се с нас. 【Широко приложение】 идеален за поправка на документи, бележки, защита на хартия, заклеивания пликове за опаковане на леки предмети, закачане на снимки и подарък опаковки. 【Че получавате】 Опаковка е опакован много добре, можете да получите 12 ролки лента за зареждане с гориво, и ние ви гарантираме, че ще ви хареса тази прозрачна лента.Един добър инструмент за офис, училище, дом, пазара, магазин и така нататък.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Тази здрава лента, предназначена за постоянна адхезия и прозрачност, така че с течение на времето тя да �

За заклеивания плик и тДебелина : 0,002 инча (0,05 mm).Модел : Цветя и подаръци.Може да се скъса ръчно, но се преп

☑️【Функция прозрачна лента】 Прозрачна лента с гланцово покритие не крие документи или снимки, е усто�

Годни за повторна употреба Лента за захващане върху ленена основа на Vater здрава, впитывающая влага и изс

Плавно свива рулоЛента плавно се на руло и се реже лесно, без подплата, и тя е годна за цветни снимки.Прод

Опаковка Value pack, състоящ се от 12 единици, съдържа прозрачна лента с размер 3 / 4 x 1296 см в пакет, а само на 15 552

5、 Нанесете лентата достатъчно размера на контактната повърхност 【100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ на КЛИЕНТИТЕ】 Ва

Please wait...