0
clear
  • Силиконова рамка за регистрационен номер с Инструменти, уреди, 2 комплекта Универсални автомобилни притежателите на регистрационен номер SUPRAPID, Защитени От ръжда, ?
  • -20%
  • -20%
Силиконова рамка за регистрационен номер с Инструменти, уреди, 2 комплекта Универсални автомобилни притежателите на регистрационен номер SUPRAPID, Защитени От ръжда, ?

Силиконова рамка за регистрационен номер с Инструменти, уреди, 2 комплекта Универсални автомобилни притежателите на регистрационен номер SUPRAPID, Защитени От ръжда, Дрънкалки, атмосферни влияния, пукнатини, висока

BGN 3.00

Налично
Налично

Поддържайте общата красотата на вашия автомобил Моля, обърнете внимание на острите ръбове на чинии.Защитете регистрационен номер от ръжда и повреди.Защитете регистрационен номер от ръжда и повреди. 【Най-висококачествен силиконов материал】 сверхпрочная силиконова рамка регистрационен номер се използва газофазный силикон (висок клас храна силикон).Отлична защита за вашия регистрационен номер. 【Хуманен дизайн】 Нашата универсална рамка регистрационен номер 6 сливных дупки, не натрупва дъждовна вода, лесен за почистване.Стъпка на инсталация : .Могат да издържат на екстремни температури, отлично работи в температурен диапазон от 40 F до 464 F.При всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.По този начин, той не ще се счупи след продължителна употреба и не деформират под налягане или огъне.При всякакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【Най-висококачествен силиконов материал】 сверхпрочная силиконова рамка регистрационен номер се използва газофазный силикон (висок клас храна силикон).Отлична защита за вашия регистрационен номер.Нашите сладки силиконови рамки за регистрационни табели са създадени, за да бъдат экстраординарными!. 【Гаранция】 Екип SUPRAPID service твърдо подкрепя нашите продукти и ще отговаря за всички проблеми, свързани с качеството.Вашите регистрационни номера никога не потускнеют, не обледенеют и не губят форма. 【Хуманен дизайн】 Нашата универсална рамка регистрационен номер 6 сливных дупки, не натрупва дъждовна вода, лесен за почистване. 【Лесна инсталация и 100% на градинска легальность】 Край на тази черна рамка за регистрационен номер, не засенчват информация за неговия регистрационен номер, така че вие не ще бъдете спрени от полицията.С отлични експлоатационни характеристики, продуктът може да отговори на нуждите на повечето американски автомобили. 【Гаранция】 Екип SUPRAPID service твърдо подкрепя нашите продукти и ще отговаря за всички проблеми, свързани с качеството.Регистрационен номер, не ръждясва, дори и ако той през цялата година е изложен на вятър и дъжд.Всичко, което трябва да направите е да инсталирате регистрационен номер в задълбочаването на предната страна на рамката, за да добавите покритие на рамката, след това да инсталирате целият пакет на колата си с помощта на включения хардуер.Нашите сладки силиконови рамки за регистрационни табели са създадени, за да бъдат экстраординарными!.А мека повърхност предотвратява появата на белези или дребезжание, насладете се на тишината!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Вашата рамка за регистрационен номер Супермен ще изглежда напълно нова дълги годиниВсички рамки на рег

Frame регистрационен номер подходящ за всички стандартни регистрационни номера в САЩ и КанадаТочно грави

Алуминиева рамка с професионален печат, Предназначени за това, че изображението остава плосък и без рел

Please wait...