0
clear
  • Алуминиев държач за мобилен телефон, Тенис, аксесоари за дома или офиса, Поставка за iPhone Всяка Регулируеми, удобна в переноске и преносима (Бяла) (MP-541)
  • -20%
  • -20%
Алуминиев държач за мобилен телефон, Тенис, аксесоари за дома или офиса, Поставка за iPhone Всяка Регулируеми, удобна в переноске и преносима (Бяла) (MP-541)

Алуминиев държач за мобилен телефон, Тенис, аксесоари за дома или офиса, Поставка за iPhone Всяка Регулируеми, удобна в переноске и преносима (Бяла) (MP-541)

BGN 37.40

Налично
Налично

? Лесен за транспортиране Благодарение на удобния размер на този титуляр за телефон удобно да се съхранява във всяка дамска чанта, раница или куфарТози държач за мобилен телефон, произведен от алуминиева конструкция, която има абсолютна стабилност и здравина, която позволява да се поддържа почти всякакъв вид устройства. ?Качество : качеството на този притежател е неговата основна сила.Качеството му позволява качването на почти всяко ваше устройство с пълна стабилност.Ако стоката идва ниско, счупени или не отговарят на качеството, посочен в публикацията, ние се ангажираме да отговорим на нашите клиенти, използващи нашата марка Thing E-commerce.Въпреки малкия си размер, качество на продукта го прави стабилен и ефективен и може да се използва на всяка равна и стабилна повърхност.Качеството му позволява качването на почти всяко ваше устройство с пълна стабилност. ? Гаранция : всички наши продукти се предлага 30-дневна гаранция и конкретно върху качеството на стоките.Повреди на изделието ще бъде изключително трудно, поради структурата си, което в момента на неговото затваряне за транспортиране става удобно и защитено от повреди.?Качество : качеството на този притежател е неговата основна сила.Единственото, което я ограничава, е захватные клешни, тъй като продуктът е с достатъчно качество, за да устойчив за носене с почти всяко устройство, без да се засяга основната му функция.Повреди на изделието ще бъде изключително трудно, поради структурата си, което в момента на неговото затваряне за транспортиране става удобно и защитено от повреди.Въпреки малкия си размер, качество на продукта го прави стабилен и ефективен и може да се използва на всяка равна и стабилна повърхност. ? Гаранция : всички наши продукти се предлага 30-дневна гаранция и конкретно върху качеството на стоките.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Притежателят на телефона позволява да се получи поудобен зрителен ъгъл и височинаИдеален подарък : Спе�

(Не е съвместим с wifi зарядно устройство Apple Mag Safe или чантата Mag SafeПривличане на вниманието дизайн символ

Той е идеален за използване като стойка или държачГолям отвор е подходящ, както за мъже, така и за жени.Б�

нЗа носещата способност Продукт има конструктивни характеристики стойка за таблет компютър, алуминие�

Това е телефонна пръстен осигурява гъвкавост и удобство, като предлага на хоризонтални и вертикални об�

? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си ? [КОМПАКТЕН] Сплющенн

Поставка с възможност за смяна на капака; замяна на стойка Pop Top на друга конструкция или напълно махна з�

(съвместим с i Pad, NexSony Xperia, Kindle, Samsung Galaxy Tab) здрав има четири допирни точки с вашия телефон и са подходящи з

Източник на захранване : USBизточник на захранване.Употреба : защелкивающийся.Употреба : идеален за мобил

)Подобрен лепило позволява да правите снимки и да сменяте го на повечето устройства и сгради.Страхотен �

Въртящата се поставка позволява да настроите устройството вертикално или хоризонтално върху всяка пло

Регулируеми : Регламентирана поставка за телефона може да се регулира по височина в зависимост от вашит

Отличен за офис, за да запази всичко в обсега или да направите мобилен офис за носене всичко необходимо �

Ние предлагаме висококачествено сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте д�

Please wait...