0
clear
  • Работа с прозорци Erosebridal Elephant Сини Завеси с Маргаритками за Деца, Момчета и Момичета, Завеси с Диви Животни, Ботанически Завеси на Райета, Завеси за Боядисване на пр?
  • -20%
  • -20%
Работа с прозорци Erosebridal Elephant Сини Завеси с Маргаритками за Деца, Момчета и Момичета, Завеси с Диви Животни, Ботанически Завеси на Райета, Завеси за Боядисване на пр?

Работа с прозорци Erosebridal Elephant Сини Завеси с Маргаритками за Деца, Момчета и Момичета, Завеси с Диви Животни, Ботанически Завеси на Райета, Завеси за Боядисване на прозорци, 104W96L, Сив Декор Спални

BGN 1.67

Налично
Налично

Панел за прозорците щори с капацитет 76 W * 54 Л инча【【Комплект завеси】 : комплектът включва 2 панела с размери 52 х 96 Д сантиметра всяка.8 инча, а външен диаметър - 2,7 инча, което е сравнимо с повечето пръти. Алуминиева дограма, пердета 104 W * 90 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или вземат със себе си в пътуване с микробус.Като Хелоуин, Черен петък, киберпонедельник, Коледа, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т.Аз вярвам, че това може да ви осигури най-добрите условия за работа или сън (не напълно затемняющие завеси, за да НЕ светонепроницаемые завеси, за да не енергоспестяващи щори). 【【Материал】 : след като Изслуша становището на клиента и коментари, ние подобряваме тъкан на завесата, като се използват висококачествени бархатную кърпа, мека и приятна за кожата. 【【Чудесен подарък】 Съвременната модна новост-прозорец завеса, предназначена за възрастни и деца.Прогладьте желязо и подсушете в перална машина при ниски температури. 【Конструкция люверса】 : Всеки панел завеса има сребристи пластмасови люверсы отгоре.Причина : Сладко модно бижу за мебели за дома, предназначено за деца, възрастни, мъже, жени, юноши.Тези комплекти за обработка на прозорци също са подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата.Лесно подвешивается и гладко се плъзга. 【【Многоцелеви】 : Нашите модерни завеси с принтом се различават свеж дизайн и ярки наситени стилни цветове. Алуминиева дограма, пердета 84 W * 84 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри и възрастни, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или да ги вземете със себе си в пътуване с микробус. Алуминиева дограма, пердета 104 W * 96 Л цолови, за декор на детска стая за тийнейджъри, подходящи за всекидневна, кухня, спалня, стая за гости, детска стая, почивен дом или вземат със себе си в пътуване с микробус.Машинно пране на щадящем режим в студена вода, да не се избелва.Вътрешен диаметър на всяка втулка е 1.Този комплект за обработка на прозорци и подходящи за пълен сезон - пролетта, лятото, есента и зимата. Алуминиева дограма, Пердета 84 W *63 Л Цолови, за декор на детска стая е за подрастващи и възрастни.Панел завеса е подходящ за възрастни, деца, момичета и момчета, деца, тийнейджъри, деца, младите жени, младите хора, домашна стая, хол, спалня, стая в общежитие, столова и детска стая.

Основни характеристики

Може и да ви хареса

Намаляване на шума ИЗОЛАЦИЯ : може ефективно да се противопоставят на студения вятър, поддържа температ

Поради ръчно измерване, моля, са възможни отклонения на 13 виж благодарим ви за разбиранетоИнструкции за

Гладене при ниска температураКогато Имате обедната почивка, смятате ли, че Послеполуденное Слънцето е �

Please wait...